Фолија бела за табла WHB 234

Трајност
5г.
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис

 

  • Самолеплива PET фолија, тип бела фолија за пишување со борд маркери
  • Погодна за внатрешни употреби врз ѕидови, врати и други мазни површини. Одлично решение за канцеларии, конференциски сали, училишта и др.
Фолио тип бяла дъска WHB 234

Полиестерна фолија

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ