Антибактериски филм KPHC-175AF

дебелина
100 µm
лепило
проѕирно репозиционирачко
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
antibacterial film KPHC

 

  • Антибактериски проѕирен PET филм со слој од сребрени јони
  • Површина: мат
  • Антивирусно својство: 99.97%
  • 1000 циклуси на прочистување
  • Отпорност на гребење и нагризување
  • Употреба: врз кваки на врати, ескалатори, лифтови, банкомати и т.н. Одлично решение за канцеларии, конференциски сали, училишта, болници и др.
Антимикробен филм Полиестерен филм (100 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ