Антибактериски филм KPHC-100AF

дебелина
75 µm
лепило
отстраняемо акрилатно
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
antibacterial film KPHC

 

  • Антибактериски PET филм со слој од сребрени јони
  • Боја: сребро
  • Површина: мат
  • Антивирусно дејство: 99.97%
  • 1000 циклуси на прочистување
  • Отпорност на гребење и нагризување
  • Погоден за канцеларии, конференциски сали, училишта, болници и др.
Антимикробен филм Полиестерен филм (75 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ