Изопропил алкохол VMD 89L - 98%

Изопропилов алкохол

Производител: VMD Italia


Опис

  • Пакување: 400мл; 1л
  • Безбојна течност
  • Употреба: чистење на површини, пред апликација на самолеплива фолија, двострано лепливи ленти и т.н.