Самолеплива хартија Orapaper 2040

печат
Офсетов печат
дебелина
0,083мм
лепило
перманентно проѕирно
грамаж
80г/м2
Трајност
2г.

Карактеристики

Димензии

- цел грб
20/30см
60/100см
64/100см
700/50см
70/100см
- рицуван грб
70/100см

Опис
  • Самолеплива хартија
  • Боја: бела со мат површина
  • Листовите се со цел и рицуван грб
  • Погодна за офсет печат, ласерски принтери и копирни апарати
  • Употреба: печат на информациони стикери
Документација
Самозалепваща хартия за печат на стикери Orapaper

Самолеплива хартија за офсет печатење

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ