Самолеплива фолија ORACAL 1050

печат
сито и UV-офсет печат
дебелина
100 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
7г.

боја
000
010

Карактеристики

Димензии
Лист
70см/100см
Опис
  • Самолеплива PVC фолија
  • Боја: бела и проѕирна - сјај
  • Употреба: декорации, рекламни стикери врз превозни средства и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија - 135 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилно, перманентно
  • Сила на лепење: 20 N/25mm
Самозалепващо фолио за сито и UV офсет печат Oracal

PVC фолија (100 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ