Магнетна хартија MagneCote iSeries

печат
HP Indigo
грамаж
688г/м2
Цена без ДДВ
0,00 ден/листа

Карактеристики

Димензии
Лист SRA3 - 450мм х 320мм

Опис

Опис
  • Коатирана хартија со магнетен слој
  • Одлични печатачки карактеристики
  • Погодна за печат на HP Indigo принтери
  • Полесна алтернатива на магнетната фолија
  • Употреба: POP, календари, магнетни сувенири и др.
Магнитна хартия MagneCote за HP Indigo

Магнетна коатирана хартија

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ