Рефлектирачка лента Reflexite VC104+ Curtain Grade

трайност
3г.
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
4,40лв/л.м.

боја
HIP-015
HIP-015
HIP-006
HIP-006
HIP-012
HIP-012

Карактеристики

Размери
0.05м/50м
Опис
  • Рефлектирачка лента
  • Еднослојна призматична конструкција со полиакрилатно, перманентно лепило
  • Зголемена ноќна видливост
  • Добра отпорност на надворешни влијанија, корозија, хемикалии и др
  • Употреба: обележување на приколки, камиони и др.
Светлоотразителна лента Рефлектирачка лента  Reflexite VC104+ Curtain Grade споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ