Рефлектирачка транслуцентна фолија ORALITE 6910T

печат
UV и сито печат
трайност
10-12г.
дебелина
230 µm
лепило
перманентно прозрачно

боја
HIP-010
HIP-010
HIP-020
HIP-020
HIP-FLUO 037
HIP-FLUO 037

Карактеристики

Размери
1.22м/50м
Опис
  • Рефлектирачка призматична, транслуцентна фолија
  • Намена: внатрешно осветлени, предупредувачки и информациони рефлектирачки знаци
  • Високо ниво на дифузно предавање на светлината
  • Добра отпорност на корозија и органски разредувачи
  • Содржи идентификационен воден знак
Спецификација
  • Подлошка: силиконизиран PP филм - 0.075мм
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA3B
Светлоотразително транслуцентно фолио за вътрешно осветени знаци Рефлектирачка транслуцентна фолија (230 микрони) во 3 бои споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ