Рефлектирачка фолија ORALITE 5700 Engineer Grade Premium

печат
сито печат
трайност
7г.
дебелина
130 µm
лепило
перманентно прозрачно
приложение
външно

боја
010
020
030
035
050
060
080
070

Карактеристики

Размери
1.22м/50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • употреба: патна сигнализација, рефлектирачки табели и информациони знаци
  • Добра издржливост на корозија и органиски разредувачи
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија со PE слој - 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA1
Светлоотразително фолио за пътна сигнализация Рефлектирачка фолија (130 микрони) во 8 бои споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ