Рефлектирачка фолија ORALITE 5500 Engineer Grade

печат
сито печат
трайност
7г.
дебелина
110 µm
лепило
перманентно прозрачно
приложение
външно

боја
010
020
030
035
050
060
080
070

Карактеристики

Размери
Ширина: 1.22м; 1.235м
Должина: 50м
Опис
  • Рефлектирачка фолија
  • Употреба: патна сигнализација, рефлектирачки табели и информациони знаци
  • Добра отпорност на корозија и органски разредувачи
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија со PE слој - 145 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Класа на рефлективност: RA1
Светлоотразително фолио за пътна сигнализация Рефлектирачка фолија (110 микрони) во 8 бои споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ