Двострано леплива монтажна фолија ORABOND 4040

дебелина
0.012мм
лепило
полиакрилатно
сила на залепване
11 N/25mm

Карактеристики

Димензии
1.05/50м
1.30/50м
1.55/50м
Опис
  • Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни
  • За каширане врз рамни и мазни површини
Спецификација
  • Сила на лепење: 11 N/25mm
  • Подлошка: силиконизирана хартија - 90 г/м2
  • Лепило: полиакрилно перманентно, со еднаква сила на лепење од двете страни
Двойнолепящо монтажно фолио Orabond

Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ