Магнетна хартија MagneCote iSeries

печат
Digital HP Indigo
грамаж
688г/м2

Карактеристики

Димензии
Лист SRA3+ (460мм х 320мм)

Опис

Опис
  • Коатирана хартија со магнетен слој
  • Одлични печатачки карактеристики
  • Погодна за печат на HP Indigo принтери
  • Полесна алтернатива на магнетната фолија
  • Употреба: POP, календари, магнетни сувенири и др.
Magnetic Paper Magnecote

Магнетна коатирана хартија

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ