Подов ламинат Oraguard 250AS

температура
-40°C +80°C
дебелина
120 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3 месеци

димензии

Ширини (мм)
1050, 1400
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Подов ламинат
  • Релјефна површина за против лизгање
  • Апликација: заштита на печат предвиден за на под, од механички оштетувања и UV зрачење
Спецификација
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: бела, силиконизирана хартија, 90г/м2
Документација
Ламинатно фолио за защита на подова графика

PVC ламинат (120 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ