Подов ламинат LG LP40000/41000

температура
-45°C +82°C
дебелина
200 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1220
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Мономерен подов ламинат
  • Со рапава (40000) или мазна (41000) површина
  • Апликација: заштита на подов принт
Спецификација
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: силиконизирана хартија 135г/м2
Документација
Ламинатно фолио за защита на подова графика

Мономерен PVC ламинат (200 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ