Ламинат LG LP2812

дебелина
95 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Дебелина: 95 микрони со лепак
  • Површина: сјај/мат
  • Лепило: перманентно проѕирно на акрилна основа
  • Подлошка: хартија двострано ламинирана со ПЕ
Документација
Самозалепващо фолио за цифров печат

Мономерен PVC ламинат - 95 микрони

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ