Ламинат LamiFOL LE0812

дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
1г.

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Мономерен PVC ладен ламинат
  • Апликација: го заштитува принтот од UV зрачење, се лепи на мономерни фолии
Спецификација
  • Површина: мат
  • Лепило: перманентно, проѕирно
Документација
lamifol мономерен пвц ламинат

Мономерен ламинат (80 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ