Подов ламинат LamiFOL EFT2014

дебелина
200 µm
лепило
перманентно проѕирно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Абразивно отпорен ламинат
  • Релјефна површина против лизгање
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Апликација: заштита на подни реклами од механички оштетувања и UV зрачења
LamiFOL EFT2014 подов ламинат

PVC ламинат (200 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ