Ламинат Oraguard 293AC

трайност
2г.
температура
-50°C +110°C
дебелина
30 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

димензии

Ширини (мм)
1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Перфориран и флексибилен каст ламинат
  • Апликација: краткорочна заштита на широкоформатни принтови врз авиони
  • Предодреден за ламинирање на самолеплива каст фолија Orajet 3967AC
Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: бела, силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard Каст PVC ламинат (30 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ