Ламинат Oraguard 293

трайност
8г.
температура
-50°C +100°C
дебелина
30 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
15,50лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1400, 1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Флексибилен каст ламинат
  • Апликација: заштита на принт врз самолеплива каст фолија за превозни средства и други нерамни површини
Спецификација
  • Површина: сјај / мат
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard Каст ламинат (30 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ