Ламинат Oraguard 259

трайност
8г.
дебелина
55 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

димензии

Ширини (мм)
1400
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, перманентно
  • Подлошка: бела силиконизирана хартија, 90 гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard Каст PVC ламинат (55 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ