Ламинат Oraguard 215

трайност
5г.
температура
-50°C +90°C
дебелина
90 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДВ
6,00лв/м2

димензии

Ширини (мм)
950, 1050, 1300, 1400, 1555
Должини (мм)
25

Карактеристики

Опис
  • Полимерен PVC ладен ламинат
  • Апликација: за заштита на дигитален печат врз самолеплива полимерна фолија од UV зрачење, механички оштети и ерозија
Спецификација
  • Површина: сјај/мат
  • Лепило: проѕирно, перманентно
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

Ламинат (75 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ