Ламинат Oraguard 200

трайност
2г.
температура
-40°C +80°C
дебелина
70 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
3,80лв/м2

димензии

Ширини (мм)
950, 1050, 1300, 1400, 1555
Должини (мм)
25

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Дебелина: 70 микрони (без лепак и подлошката)
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Површина: сјај/мат
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard Мономерен ламинат (70 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ