Ламинат LG LP2812

трайност
2г.
дебелина
95 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
2,30лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Дебелина: 95 микрони со лепак
  • Површина: сјај/мат
  • Лепило: перманентно проѕирно на акрилна основа
  • Подлошка: хартија двострано ламинирана со ПЕ
Документација
Самозалепващо фолио за цифров печат Мономерен PVC ламинат - 95 микрони споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ