Подов ламинат LG LM48000

трайност
3г.
температура
-45°C +82°C
дебелина
200 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
9,50лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1220
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • PVC подов ламинат
  • Антилизгачка површина
  • Апликација: за за окрајчување на подови реклами и стикери
Спецификација
  • Лепило: хај-тек, перманентно проѕирно
  • Подлошка: хартија, двостранно ламинирана со PE
Документација
Ламинатно фолио за защита на подова графика PVC подов ламинат (200 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ