Ламинат LamiFOL LE0812

трайност
1г.
дебелина
80 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
1,70лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Мономерен PVC ладен ламинат
  • Апликација: го заштитува принтот од UV зрачење, се лепи на мономерни фолии
Спецификација
  • Површина: мат
  • Лепило: перманентно, проѕирно
Документација
lamifol мономерен пвц ламинат Мономерен ламинат (80 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ