Ламинат LamiFOL LE0680

трайност
1г.
дебелина
55 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
1,30лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1270, 1370, 1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Површина: сјај
Документација
lamifol мономерен пвц ламинат PVC ламинат (55 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ