Шаблонска фолија Oramask 811

дебелина
80 µm
лепило
отстраняемо прозрачно
сила на залепване
6 N/25 mm
Цена без ДДС
3,80лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50

Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Шаблонска самолеплива фолија за бојадисување и прскање со спреј за натписи при промоции, врз превозни средства, знаци и др. Особено погодна за големи и рамни површини.
Документација
Подлошка
светлосина хартија, силиконизирана од едната страна137 г/м2 за подобар контраст на натписите
Лепило
removable, проѕирно
Минимална температура на апликација
+10°C
Шаблонно фолио самозалепващо Oramask 811 Шаблонска фолија (80 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ