Самолеплива флуоресцентна фолија ORACAL 6510

трайност
1г.
температура
-40°C +105°C
дебелина
110 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
15,30лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50
боја
029
038
039
037
046
069

Карактеристики

Појаснување
За повеќе информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви
Опис
Самолеплива флуоресцентна катер фолија за реклами и информациона графика со зголемена дневна видловост. За трансфер и прецизна монтажа на катираните натписи се препорачува да се користат трансферни ленти
Површина
сјај
Подлошка
хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Температурна отпорност
од -40°C до +105°C
Флуоресцентно плотерно фолио Флуоресцентна каст PVC фолија (110 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ