Фолија за катирање ORACAL 641 - металици

трайност
3г.
температура
-40°C +80°C
дебелина
75 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
4,47лв/м2

димензии

Ширини (мм)
500, 760, 1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
091
090
092

Карактеристики

Појаснувања
За повеќе информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви
Опис
Универзална самолеплива фолија за катер со 3 металик бои за катирање букви, декорации, стикери и др. Предвидена е за краткорочни и среднорочни надворешни реклами. За трансфер на натписите и прецизна монтажа, се препорачува да се користат транспортни ленти
Површина
сјај / мат
Подлошка
хартија, силиконизирана од едната страна, 135 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Температурна издржливост
от -40°C до +80°C
Самозалепващо фолио за режещ плотер Oracal

PVC катер фолија за општа употреба(75 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ