Фолија за катирање ORACAL 641 - бело и проѕирно

трайност
4г.
температура
-40°C +80°C
дебелина
75 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
3,04лв/м2

димензии

Ширини (мм)
500, 760, 1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
000
010

Карактеристики

Појаснувања
За повеќе информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви
Опис
Универзална самолеплива фолија за катирање букви, декорации, стикери и др. Предвидена е за краткорочни и среднорочни надворешни реклами. За трансфер на натписите и прецизна монтажа, се препорачува да се користат трансфер ленти
Површина
сјај / мат
Подлошка
хартија, силиконизирана од едната страна, 135 г/м2
белата фолија е со светло сина боја на подлошката за поголем контраст на натписите
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
од -40°C до +80°C
Самозалепващо фолио за режещ плотер Oracal

PVC катер фолија за општа употреба (75 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ