Самолеплива полиестерна фолија Orajet 3350

печат
SOLV UV LATEX
трайност
1-2г.
температура
-40°C +120°C
дебелина
50 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50

Карактеристики

Бои
901 - хром
912 - злато
Опис
  • Самолеплива, метализирана полиестерна фолија (50 микрони)
  • Дигитален печат со солвентни, UV и латекс мастила
  • Апликација: висококвалитетни натписи, етикети, табели и др.
Спецификација
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка:хартија двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +8°C
  • Температурна отпорност: -40°C +120°C
Документација
Метализирано полиестерно фолио за дигитален печат Orajet 3350 Метализирана полиестерна фолија (50 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ