Самолеплив PET филм LG Vivid Vision

печат
UV LATEX
дебелина
140 µm
лепило
силиконово римувъбъл
Цена без ДДС
9,90лв/м2

Карактеристики

Размери
Ширина (мм): 1270
Должина (м): 50
Опис
  • LG Vivid Vision Film - самолеплив PET беклит филм
  • Ја покачува видливоста на рекламата навечер
  • Се аплицира на внатрешната страна од стаклото - перфектно решение за витрини и прозорци на високи катови
  • Лесно се монтира и отстранува, благодарение на силиконското лепило
  • Дигитален печат со UV и латекс мастила
Документација
PET беклит филм (140 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ