Полипропиленов филм Micro-Tac Airfree WF200

печат
SOLV UV
дебелина
295 µm
лепило
отстраняемо прозрачно
Цена без ДДС
9,75лв/м2

Карактеристики

Размери
1.27/30м
Опис
  • Micro-Tac Airfree White Film - трансперантен полипропиленов филм
  • Површина - мат
  • Дигитален печат со UV и солвентни мастила
  • Removable лепило - дозволува многу корекции за време на апликацијата и не остава траги по површината
  • Намена: промоционална графика и декорација на витрини, прозорци и др.
  • Технички параметри
Медии за дигитален печат Natura Media Полипропиленов филм (295 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ