PET филм оптички проѕирен Semi-Tac SO830

печат
SOLV UV LATEX
дебелина
180 µm
лепило
прозрачно репозиционируемо
Цена без ДДС
9,90лв/м2

Карактеристики

Размери
127см/30м
Опис
  • Полиестерен филм - оптички проѕирен
  • Дигитален печат со UV, солвентни и латекс мастила
  • Лепило: проѕирно, репозиционирачко
  • Апликација: промоционална графика и декорација на витрини, прозорци и др.
  • Технички параметри
Медии за дигитален печат Natura Media

PET филм (180 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ