Самолеплива фолија за фасади ORAJET 3954

печат
SOLV UV LATEX
трайност
1г.
температура
-50°C +100°C
дебелина
55 µm
лепило
перманентно сиво
приложение
външно
Цена без ДДС
11,90лв/м2

димензии

Ширини (мм)
760, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива PVC фолија за солвентен, еко-словентен, латекс и UV печат. Предвидена е за апликација на рамни и релјефни површини како бетон, тули, глетувани површини и др. За нејзина заштита се користи PVC каст ламинат Oraguard 290
Документација
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-50°C до +100°C
Самозалепващо фолио за декорация на тухлени стени Каст PVC фолија (55 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ