Самолеплива фолија LG LD3870 Хај-Тек

печат
SOLV
трайност
3г.
температура
-40°C +82°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно прозрачно
Цена без ДДС
7,20лв/м2
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис

Самолеплива PVC фолија, проектирана за апликации врз основи со низок површински притисок.

Дигитален печат со солвентни и еко-солвентни бои.

Брендирање на вендинг автомати, фрижидери, интерна реклама во градскиот транспорт и др.

Површина
сјај
Подлошка
135 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-40°C до +82°C
Самозалепващо Hi Tack фолио за цифров печат PVC фолија (100 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ