Самолеплив PET филм LG Vivid Vision

печат
LATEX UV
дебелина
140 µm
лепило
силиконово римувъбъл

димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • LG Vivid Vision Film - самолеплив PET беклит филм
  • Ја покачува видливоста на рекламата навечер
  • Се аплицира на внатрешната страна од стаклото - перфектно решение за витрини и прозорци на високи катови
  • Лесно се монтира и отстранува, благодарение на силиконското лепило
  • Дигитален печат со UV и латекс мастила
Документација

PET беклит филм (140 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ