Полипропиленов филм Micro-Tac Airfree WF200

печат
SOLV UV
дебелина
295 µm
лепило
removable проѕирно

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Размери
1.27/30м
Опис
  • Micro-Tac Airfree White Film - трансперантен полипропиленов филм
  • Површина - мат
  • Дигитален печат со UV и солвентни мастила
  • Removable лепило - дозволува многу корекции за време на апликацијата и не остава траги по површината
  • Намена: промоционална графика и декорација на витрини, прозорци и др.
  • Технички параметри
Медии за дигитален печат Natura Media

Полипропиленов филм (295 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ