PET филм оптички проѕирен Semi-Tac SO830

печат
SOLV LATEX UV
дебелина
180 µm
лепило
проѕирно репозиционирачко

димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Полиестерен филм - оптички проѕирен
  • Дигитален печат со UV, солвентни и латекс мастила
  • Апликација: промоционална графика и декорација на витрини, прозорци и др.
Документациjа
Медии за дигитален печат Natura Media

PET филм (180 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ