Самолеплива фолија за авиони ORAJET 3967AC

печат
SOLV LATEX UV
температура
-50°C +100°C
дебелина
65 µm
лепило
репозиционирачко перманентно сиво
приложение
външно
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25, 50
боја
010

Карактеристики

Опис
  • Каст PVC перфо фолија за солвентен, еко-солвентен, латекс и UV печат
  • Специјално изработена за краткорочни реклами од надворешната страна на авионите
  • За заштита на истата се користи каст ламинат Oraguard 293AC
Спецификациjа
  • Површина: сјај
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +10°C 
Документација
Каст перфо фолио за апликация върху самолети

Перфорирана каст PVC фолија (65 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ