Оптички проѕирна PVC фолија ORAJET 3952F

печат
SOLV LATEX UV
температура
-30°C +70°C
дебелина
50 µm
лепило
полу-перманентно прозрачно
Трајност
7г.

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50

Карактерстики

Опис
  • Оптички проѕирна каст PVC фолија
  • Дигитален печат со солвентни, UV и латекс мастила
  • Погодна за внатрешни и долгорочни  потреби: рекламна графика и декорации врз витражи и други стаклени прегради
  • Се препорачува "мокра" апликација

Карактеристики

Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: солвентно полиакрилатно, проѕирно, полу-перманентно
  • Подлошка: полиестерен филм, силиконизиран од едната страна - 75 микрони
  • Минимална температура на апликација: > +10°C
  • Температурна отпорност: -30°C до + 70°C
Самозалепващо оптически прозрачно ПВЦ фолио за дигитален печат Orajet 3952F Самолеплива оптички проѕирна ПВЦ фолија (50 микрони) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ