Самолеплива дифузно транслуцентна фолија LG LDJ90DF

печат
SOLV ECO-SOLV
температура
-29°C +80°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно проѕирно
приложение
външно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1220
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива, дифузно, транслуцентна, каст PVC фолија за дигитален печат со солвентни и екосолвентни мастила. Предвидено за реклами со задно осветлување, ја подобрува дифузијата на светлината.
Документација
Површина
сјај
Лепило
перманентно, проѕирно на акрилна основа
Минимална температура на апликација
+10°C
Температурна отпорност
-29°C до +80°C
Самозалепващо фолио за цифров печат

Дифузно транслуцентнa, каст PVC фолија (100 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ