Самолеплива фолија LG LD3870 Хај-Тек

печат
SOLV
температура
-40°C +82°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис

Самолеплива PVC фолија, проектирана за апликации врз основи со низок површински притисок.

Дигитален печат со солвентни и еко-солвентни бои.

Брендирање на вендинг автомати, фрижидери, интерна реклама во градскиот транспорт и др.

Површина
сјај
Подлошка
135 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-40°C до +82°C
Самозалепващо Hi Tack фолио за цифров печат

PVC фолија (100 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ