Фолија за подови реклами WP6400

печат
SOLV
дебелина
180 µm
лепило
перманентно
Трајност
3 месеци

димензии

Ширини (мм)
1270
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива PVC фолија со релјефна, анти лизгачка површина за подова графика
  • Боја: бела
  • Дигитален печат со солвентни мастила
  • Краткорочни реклами - до 3 месеца
  • Отпечатените стикери немаат потреба да се ламинираат
Спецификација
  • Дебелина: 180 микрони
  • Лепило: перманентно
  • Подлошка: хартија 140 г/м2
Фолио за печат на подова графика

Релјефна PVC фолија

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ