Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3551

печат
SOLV UV LATEX
температура
-50°C +90°C
дебелина
70 µm
лепило
сиво репозиционирачко
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
7г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива полимерна PVC фолија за долгорочни реклами, натписи на превозни средства и др. Гарантира брилијантни бои на печатење. Се печати на солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. Препорачани ламинати за истата се: Oraguard 215, Oraguard 290 и Oraguard 293
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
репозиционирачко, сиво
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна издржливост
-50°C до +90°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet Полимерна PVC фолија (70 микрона) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ