Самолеплива фолија за печатење LG LD593TM

печат
SOLV
температура
-40°C +82°C
дебелина
50 µm
лепило
перманентно сиво
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
4г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни бои. Се користи како алтернатива за каст фолиите. Се препорачува полимерен ламинат LP5912
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, 130 г/м2
Лепило
перманентно, сиво
Минимална температура за апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-40°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат Полимерна PVC фолија (50 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ