Самолеплива фолија за печатење LG LD3911

печат
SOLV
температура
-40°C +82°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно сиво
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Полимерна PVC фолија за среднорочни реклами, како информациона и означителна графика. Се печати на солвентни и екосолвентни мастила. За устата се препорачува полимерен ламинат LP3912
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана, 130 г/м2
Лепило
перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-40°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат Полимерна PVC фолија (80 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ