Перфо фолија OWV 1614

печат
SOLV
трайност
2г.
дебелина
160 µm
лепило
перманентно черно
приложение
външно
Цена без ДДС
4,50лв/м2

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Опис

Апликација
PVC перфо фолија за брендирање на витрини, прозорци на згради и превозни средства. Дигитален печат со солвентени и еко-солвентни мастила.
Документација

Карактеристики

Површина
сјај
Силиконска подлошка
140 г/м2
Лепило
перманентно, црно
Перфорирана површина
40%
Дијаметар на отворите
1,6
Перфо фолио за цифров печат OWV Перфо PVC фолија (160 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ