Перфо фолија OWV 1414

печат
SOLV
трайност
2г.
дебелина
140 µm
лепило
перманентно црно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1270, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Опис

Апликација
PVC перфо фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила. Погодно е за брендирање витрини, прозорци, згради и автомобили.

Карактеристики

Површина
сјај
Силиконска подлошка
140 г/м2
Лепило
перманентно, црно
Перфорирана површина
40%
Дијаметар на отворите (мм)
1,6
Перфо фолио за цифров печат OWV Перфорирана PVC фолија (140 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ